Till dig med erfarenhet av SIP, samordnad individuell plan

I Västmanland pågår under 2020-2021 ett projekt där målet är att utveckla och förbättra SIP i Västmanland. 9 personer har anställts för att nå målet att utveckla ett väl fungerande SIP-arbete i Västmanland. För att arbetet och projektet ska kunna lyckas, behöver du som har erfarenhet av SIP göra din röst hörd genom att dela dina erfarenheter med dessa SIP-koordinatorer. Ett sätt att dela din erfarenhet, är att delta vid någon av de tre work shop- tillfällena som kommer anordnas i november. Att du delar din erfarenhet med dem kan ses som ett led i deras utbildning i att förstå hur en bra respektive dålig SIP kan se ut. I detta arbete är allas erfarenheter av SIP mycket värdefulla, så tveka inte på att dela med dig. Hoppas att vi ses vid något av tillfällena!
NSPH Västmanland

Fler nyheter

Nationell samordning för psykisk ohälsa
15 april, 2024
Nationell samordnare utsedd för att stärka suicidprevention
Regeringen har utsett Karin Schulz som nationell samordnare med uppdraget att stärka arbetet för suicidprevention. Tillsammans med berörda myndigheter, däribland Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsen ska hon utveckla arbetet och agera stöd tillsammans med regeringen. 
NSPH_Workshop_8_sep_2023
21 augusti, 2023
Workshop:Depression med suicidalitet kan drabba vem som helst, vad kan Du som medmänniska göra?
Välkommen til en kostnadsfri workshop med suicidpreventivt fokus.
Fotografi 60plus mässan 1
2 december, 2022
Tack till alla er som kom och besökte oss på 60plus mässan
Stort och hjärtligt tack till alla er som kom och besökte oss på 60plus Mässan i Västerås 23 – 24 november! Vi är tacksamma för alla fina möten och samtal!
60plus mässan - Facebook inlägg v3
20 oktober, 2022
Visst ses vi på 60plus mässan?
Varmt välkomna till vår monter med temat ”Psykisk hälsa har ingen ålder”.
Programmet 2022
4 oktober, 2022
Program för Tillsammansveckan 2022
Ingress...
NSPH-Psykiskhälsa-Coverpicture-NY6sep
12 augusti, 2022
Seniorseminarium den 20 september "Psykisk hälsa har ingen ålder"
Välkomna till ett halvdagsseminarium med föreläsningar med flera av landets tyngsta namn inom området psykisk hälsa som senior.